Його слова прозвучали у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Чим глибше я поринаю в навколополітичне життя, тим краще я розумію, що не хочу займатися політикою. Я не хочу йти ні до парламенту, ні до уряду. Це не моє. Але як телеведучому мені цікаво працювати із політичними темами. А самому в цьому брати участь не хочеться, хоча пропозиції мені надходили. Але я відмовився від них. Я просто не знаю, навіщо мені йти у політику. Адже кожна людина, перш ніж щось робити, має розуміти, навіщо вона це робить. Інакше вийде процес із незрозумілим результатом, який може тобі не сподобатися – чи навіть усім. Коли я хотів стати актором чи телеведучим, то розумів, для чого мені це потрібно і як я можу себе реалізувати на цих теренах. Але політиком я не бачу себе», - розповідає гість програми.

Втім, на його думку, у світі немає нічого вічного та постійного.

«Все змінюється, і ніколи не можна сказати: все завжди буде так і ніяк інакше. Зараз я не маю наміру йти в політику, але колись можу передумати», - каже Василь Голованов.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше шоу-мен Сергій Прітула оголосив про намір створити нову політичну партію.

Також Знай.ua повідомляв, що, за словами політолога Петра Охотіна, «Голос» та Притула підтримали Сергія Стерненка.