Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з ведучою Любов’ю Завальнюк.

«Грудень досить активний місяць, особливо в порівняні з листопадом, бо він був місяцем перепадів. А грудень більш активний місяць, а саме в тому, що не повезе тим людям, хто звик прокрастинацію і лінь вважати головним стилем свого життя. Всім тим, хто був активним і давав результати, для них це буде успішний місяць. А для тих, хто вважає, що немає можливостей, обставини не такі, звичайно їм прийдеться дуже не солодко», - розповіла Штабська.

Штабська сказала, що в грудні дуже важливо максимально проявити свої вольові риси характеру. Також місяць грудень - це підготовка до нового етапу, підкреслила вона, і звичайно наша увага буде прикута до святкування та завершення року. Треба звернути увагу на дату 8 грудня 2021 року, бо це особлива дата, після того як ви розпрощаєтесь з усім старим, повідомила вона, впродовж 10 днів вам прийде щось нове і з’являться нові можливості у вашому житті.

«Тому в цей день потрібно в речах навести порядок, зробити ревізію в тих речах, які ви можете комусь подарувати. Також треба написати список того, що ви хочете зробити, але відкладаєте на потім і те, що активне і актуальне для вас зробіть. Тому що потрібно звільнити себе від інформаційного перевантаження. А ось прикрашати ялинку бажано 21 грудня, тому що це особлива дата, одна з дзеркальних дат. І тому в цей день дуже важливо, в якому ви стані загадуєте бажання. До цього часу треба підготувати іграшки, які будуть націлені на виконання вашої мрії», - резюмувала Штабська.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, астролог зазначила, що Україна знаходиться завжди в епіцентрі подій.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що астролог заявив, що як тільки Україна зустріне свій день народження 24 серпня, розпочнуться зрушення.