Про це він розповів у новій програмі «Осінній прогноз» з ведучим Владом Россом.

«У Назарбаєва дуже складна ситуація на початку 2022 року. Якщо він не помре, Путін точно нападе на Казахстан. Він ще про це не говорить, але з північними областями Казахстану може бути те саме, що й з Україною. Путін психічно хоче їх захопити, він просто поки що про це не всім доповів», - розповів Влад Росс.

Влад Росс сказав, що найнебезпечніший період у Назарбаєва з лютого до квітня місяця. Є така символічна дирекція, тож Марс з'єднується в цій дирекції з Сатурном у лютому, повідомив він, а Сатурн з'єднується з Плутоном у квітні. Тому Назарбаєв, вважає він, має всі шанси піти навіть з життя, а саме на початку 2022 року, йому дуже буде складно пережити цей період.

«Назарбаєв тепер не керуватиме партією, мабуть, у нього вже зовсім погіршується здоров'я. Тому правляча партія Казахстану вже змінює свого лідера і ним стає нинішній президент Казахстану. На самому початку 2022 року в першій його половині в Казахстані може все змінитися і, звичайно, спрацює після відходу з влади Назарбаєва революція. Зірки всі до цього схиляють і буде повністю зметено владу, яка зараз керує Казахстаном», - резюмував Влад Росс.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, астролог зазначила, що Україна знаходиться завжди в епіцентрі подій.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що астролог заявив, що як тільки Україна зустріне свій день народження 24 серпня, розпочнуться зрушення.