Варто одразу нагадати нашим читачам, що в Україні продовжується дія військового стану, а також відбуваються заходи щодо загальної мобілізації. З Хмельницької області прийшли тривожні новини. Цього разу захист потрібний не ухилистам, яких садять у "бусик" для доставки до ТЦК, а самим співробітникам обласного центру комплектування.

У соціальних мережах активно розповсюджується відео, на якому можна побачити, як місцеві розлючені жінки "відрізали" автомобіль представників ТЦК, а самих співробітників вигнали.

Про це стало відомо завдяки відео, яке з'явилося одразу в кількох українських каналах новин Telegram.

Напад на ТЦК, скріншот: YouTube
Напад на ТЦК, скріншот: YouTube

На відео, яке вже набуло статусу "скандального", можна побачити, як одна з громадянок ціпком розбила лобове скло. Проте її знайома спробувала стримати її від вандалізму.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Тихіше, тут маленькі діти. Маленькі діти...", - заявила одна з жінок, яка намагалася "стримати" працівника ТЦК.

Напад на ТЦК, скріншот: YouTube
Напад на ТЦК, скріншот: YouTube

У свою чергу, у прес-службі Хмельницького обласного ТЦК заявили, що напад стався на військовослужбовців Шепетівського РТЦК.

Повідомлення ТЦК Хмельницької області, скріншот: Facebook
Повідомлення ТЦК Хмельницької області, скріншот: Facebook

"Повідомляємо, що під час проведення заходів оповіщення на військовослужбовців Шепетівського РТЦК скоєно напад групою агресивних місцевих мешканок. Внаслідок протиправних дій громадянок пошкоджено службове авто. На місце події були викликані представники поліції", - йдеться у заяві.

Нагадаємо, "Людолові з ТЦК": військовий експерт пояснив, що потрібно терміново змінити у мобілізації.

Раніше повідомлялося, "Я на тебе нацькаю військкомат": через зламаний ноутбук киянка влаштувала терор хлопцеві.

Також, жорстке полювання на ухилістів: ТЦК знайшли винних.