Максим Жорін, колишній командир полку "Азов", не пройшов мимо і прокоментував оновлені правила мобілізації і підкреслив необхідність жорсткіших заходів стосовно осіб, що уникають мобілізації.

Він зазначив, що особливу важливість мають молоді та мотивовані бійці для підтримки обороноздатності України. Цю думку Жорін висловив у своєму Telegram-каналі.

Призовники у Хмельницькому військкоматі, фото: armyinform
Призовники у Хмельницькому військкоматі, фото: armyinform

"Коротко по ухваленому закону — на мою думку, він мав бути більш жорстким. В частині відповідальності ухилянтів особливо, бо зараз не бачу там дієвих норм взагалі," — зазначив Жорін.

Екскомандир полку "Азов" Жорін під час обговорення нового закону про мобілізацію згадав про рішення зниження віку призову до 25 років і висловив думку про доцільність його подальшого зниження. На його думку, армія особливо потребує молодих та здорових новачків.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Призовники, фото: Місто Івано-Франківськ
Призовники, фото: Місто Івано-Франківськ

"На своєму власному прикладі, на прикладі бійців нашої Третьої штурмової, можу сказати, що молоді люди воюють з іншою енергією. Плюс, вони вже виросли в інший час, на інших прикладах і мають мотивацію," — пояснив Максим Жорін.

Колишній командир полку "Азов", іронічно прокоментував ретельність, з якою народні депутати працювали над прийняттям нового закону про мобілізацію, натякаючи на їхню особливу завзятість у цьому питанні.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua не мобілізація, а реформа армії: експерт розповів, як насправді можна наповнити фронт

Також, Знай.ua писав про "Війну не виграти, але ще є час": відомий волонтер зробив приголомшливу заяву