Коли за вікном українська весна простягає руку, щоб обійняти усі куточки країни, іноді її плани може стати на заваді непередбачуваній погоді. Однак наступного тижня небо над Україною вирішить подарувати нам сонечко та теплоту.

Почнемо із Києва. У понеділок, 22 квітня, столиця опиниться в обіймах хмар, які протримаються весь день. Вночі нам варто очікувати краплі дощу, але вранці опади зупиняться.

Весна, фото: Unian
Весна, фото: Unian

Денна температура не дуже висока, всього +13 градусів, але не дамо цьому засмучувати нас!

Подорожуючи регіонами, у Львівській, Ужгородській та Волинській областях термометри покажуть +9-+10 градусів, і тут можливі невеликі опади. Південні регіони потішать нас +13-+16 градусами, а східні навіть +16-+19 градусами.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Наступного дня, 23 квітня, Київ прокинеться під променями сонця, хоча температура залишиться незмінною. В інших регіонах похибка термометра наростатиме: у західних регіонах до +12 градусів, у південних до +17-+20, а у східних до +15-+18 градусів. І у цей день опади не обіцяються.

24 квітня тепло вирішить повернутися до центральних регіонів (+14-+17), а східні та південні області побачать +18-+23 градуси. Але треба приготуватись до хмарної погоди по всій країні.

Прогноз погоди, скріншот: Youtube
Прогноз погоди, скріншот: Youtube

25 квітня Київ здивує нас +19 градусами вдень, але можливі грози та дощ. Західним регіонам варто приготуватися до холодних ночей (+10-+13 градусів), тоді як східні та південні регіони насолодяться теплом (+17-+25 градусів).

26 квітня Київська погода весь день хмарна, з вечірнім сонцем та температурою +14 градусів. Вночі у західних регіонах буде досить холодно (+3, +4 градуси), а вдень +14. Південні та східні регіони запропонують +17-+23 градуси.

І, нарешті, 27 квітня Києв має насолодитися +19 градусами, хмари трохи розсіються. Західні регіони збережуть погоду, у східних температура підніметься до +20 градусів, а південні регіони потішать нас +17-+20 градусами.

Так що тримайте куртки на відстані руки, але не викидайте їх поки що! Весна – час сюрпризів.

Нагадаємо, бензин по 60? Кожна нова гривня курсу підвищуватиме ціну палива

Раніше ми писали про те, що " Руйнування за інерцією...": відомий астролог побачив, що чекає на українців вже у травні