Заступник командира 3 ОШБр, майор ЗСУ Максим Жорін, аналізуючи недавні події, дійшов невтішних висновків. Жорін вважає, що зараз на фронті чи не найбільш загрозлива ситуація з початку повномасштабної війни.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Максима Жоріна на своєму каналі у Telegram.

Максим Жорін. Фото Telegram
Максим Жорін. Фото Telegram

"У 2022 році ми побачили несучасну російську армію, “чмонь” і недостатню кількість офіцерів із бойовим досвідом. Але сьогодні перед нами вже зовсім інша армія, тому що ворог вчиться і розвивається. Ми втратили багато часу, тягнули з мобілізацією, а ворог готувався до нового етапу просування військ. Ми не знаємо точних сценаріїв - Харків, Південь, Донбас, або все разом, ще й з певними наступальними діями на кордоні. Але до наступу вони готуються", - зазначив Жорін.

Військовий зазначив, що пише це не для того, щоб викликати панічні настрої, бо впевнений, що з усім цим українці можуть упоратися.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Українські захисники, фото: Facebook
Українські захисники, фото: Facebook

"Принаймні військові готуються, роблять і робитимуть все, що в межах наших можливостей. Але хочеться, щоб вся країна була залучена і теж готувалася", – наголосив Жорін.

Раніше Максим Жорін зазначив, що українське військо потребує людей. Він наголосив, що дуже важливо працювати над репутацією армії, здоровою пропагандою, соціальними програмами, мотивувати людей захищати Україну від ворога.

За його словами, "коли складна ситуація, коли на карту поставлено майбутнє всієї держави та нації", мотивація має бути як позитивною, так і негативною.

Нагадаємо, українцям підказали, коли відкриється "другий фронт" у Чечні: не вистачає головного.

Раніше повідомлялося, що США дозволило передачу F-16 і назвало їх кількість для України: коли чекати сюрпризу.

Також, "Вибухи, міст, кораблі": відомий екстрасенс передбачив "позитивні" дні для українського Криму.