Колишній військовослужбовець ВМС США вирішив розкрити подробиці якості їжі, яку надавали особовому складу під час проходження служби.

Він оприлюднив добірку фотографій на Reddit із зображеннями страв, що подаються в їдальні, і ці фотографії шокували інтернет. Як повідомляє видання Mirror, на тлі армійського харчування навіть шкільні страви здаються вишуканими, немов із п'ятизіркового ресторану.

На знімках можна побачити сиру курку, підозріле коричневе м'ясо, рожеві хот-доги невідомого походження, недосмажені стейки та лосось, а також зіпсований цвіллю хліб.

Публікація зібрала понад 2000 коментарів, і більшість користувачів досить різко відгукнулися про таку їжу, нічого не соромлячись у висловлюваннях. Знайшлися і колишні військовослужбовці американських збройних сил, які поділилися власним досвідом споживання армійських "делікатесів".

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних
Показати ще

"Я проходив службу у ВМС США з 1992 по 1996 рік. Можу підтвердити, що харчування на борту кораблів було жахливим. Ніколи в житті не їв таких жирних, несмачних гамбургерів. У рисі завжди було багато води, все , Окрім фруктів або упакованих пластівців на сніданок, було просто огидним за смаком", - розповів один з ексвійськових.

Інший колишній моряк здивувався, як взагалі їжа в такому стані потрапляла на борт - адже, за його словами, навіть на суворому харчовому постачанні армії США мають дотримуватися належної якості продуктів.

Нагадаємо, "треба було одразу дозволити": в Україні хочуть забирати авто у п'яних водіїв для ЗСУ

Як повідомляв "Знай.uа", під Полтавою рибалка намагався відбитися від поліцейських рибою, ще й коробки в копів жбурляв.

Знай.ua писав, отримають стовідсоткову бронь від армії: кого захистить держава