У Олега Симороза, ветерана війни та громадського активіста, трапилася неприємна історія. Йому раптово прийшла повістка від місцевого територіального центру, куди він має з'явитися у справах, пов'язаних із військовим обов'язком та мобілізацією.

Найдивовижніше, що ця повістка була приклеєна прямо до квитанції за комунальні послуги.

Олег поділився своїм подивом у соціальній мережі Х, зазначивши, що саме цей же ТЦК раніше знімав його з військового обліку, і, незважаючи на це, йому надіслали повістку.

Повістка / фото: Х
Повістка / фото: Х

[quote author=""]"Шановний Деснянський ТЦК! Я перебуваю за кордоном на протезуванні, тому що підвернув ногу поки біг до кабінету військкома. Тому на певну дату я не встигну. Після повернення звичайно ж прийду в гості, хочу подивитися як ви там служить. Тому до зустрічі!", – пише Олег.

Популярні новини зараз
"Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен Терміново змінюємо пенсійне посвідчення: у ПФУ розповіли українцям про важливий процес Власники квартир та будинків отримають космічні штрафи, якщо не встигнуть до 1 липня – що треба зробити Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків
Показати ще

Симороз запропонував замінити службовців ТЦК на онлайн-ботів і відправити їх служити до бойових підрозділів, оскільки вони, на його думку, втомилися від неефективного теплого кабінетного "служіння".

Військові документи Олега / фото: Х
Військові документи Олега / фото: Х

"Без претензій, просто ця ваша імітація служби вже відверто підзадовбала. Якщо ви просто робите тупу розсилку навіть не дивлячись у справу особи, то давайте ми вас змінимо на онлайн-бот, а вас відправимо до бойових підрозділів, бо дивлюся ви щось дуже втомилися служити у теплому київському кабінеті."

Олег Симороз / фото: Х
Олег Симороз / фото: Х

Нагадаємо, у ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Раніше ми писали про те, щоб робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили