13 травня в ліцеї №1, розташованому на вулиці Грушевського в селищі Іваничі, Володимирського району, стався неприємний інцидент, який викликав обговорення у соціальних мережах.
Під час уроку одна з учениць вирішила поїсти снеки, що викликало різку реакцію в її вчительки. На знак невдоволення педагог висипала вміст пачки снеків на голову дівчинки.

школа
школа

Цей інцидент не залишився непоміченим, і хоча батьки дівчинки не звертались із скаргами до поліції, правоохоронні органи дізнались про подію через публікації та коментарі в соціальних мережах.

Інформація про цей випадок була автоматично зареєстрована, і тепер її розглядатиме сектор ювенальної превенції Володимирського районного відділу поліції. Планується детальне розслідування обставин інциденту та його наслідків для обох сторін.

школа
школа

В соціальних мережах відбувається активне обговорення події. Деякі користувачі висловлюють своє обурення діями вчительки, вважаючи її поведінку непрофесійною та емоційною.

Популярні новини зараз
Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода "На Росію чекає повторення катастрофи": афонський старець передбачив потужну подію для України Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

Інші ж, навпаки, висловлюють співчуття педагогу, зазначаючи тиск та стрес, з якими доводиться стикатись учителям в сучасних шкільних умовах. Цей інцидент став приводом для ширшої дискусії про норми поведінки учнів під час уроків і про те, які методи дисциплінарного впливу є прийнятними в освітньому процесі.

Нагадаємо, шоу "Вагітна у 16" викликало справжню бурю: українці лютують через сім'ю 16-річної школярки та вчителя

Вам буде цікаво дізнатися українців в Австрії чекають неприємні новини: яке правило запроваджує країна