Між учасниками АТО та ТЦК виник конфлікт після того, як чоловік вирішив відвідати військкомат. Він зробив це за власним бажанням, проте фінал історії виявився неприємним. Співробітники ТЦК відвезли чоловіка в інше місце і вимагали залишитися там на ніч, але якщо він відмовиться, то буде замкнений у гаражі.

Чоловік запевняє, що у гаражах також знаходяться інші люди. Андрій, головний герой цього конфлікту, служив у 14-й бригаді і має добрі стосунки із побратимами. Він регулярно з ними спілкується та відвідує лікувальний заклад для зустрічей.

Якось під час візиту їх зупинили представники ТЦК. Андрій показав свої документи та військовий квиток. Його попросили проїхати до військкомату, він беззаперечно сів у машину і поїхав.

Протягом певного часу все було мирно, але потім представники ТЦК забрали чоловіка в інший бік, погрожуючи закриттям у гаражі. Він зателефонував своєму знайомому і це дозволило йому уникнути ізольованого змісту.

Популярні новини зараз
Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

Журналісти, які намагалися розкрити правду про стан справ у центрі, зіткнулися з відмовою отримати доступ до гаражів, де, за їхніми підозрами, можливо, утримують людей проти їхньої волі. Представники ТЦК відмовилися показати гараж та почали загрожувати журналістам.

Поліція також відмовилася втручатися та перевіряти ситуацію, стверджуючи, що люди перебувають у гаражах добровільно. Така позиція правоохоронців викликала обурення у громадськості та породила питання захисту прав людини та обов'язків поліції.

Нагадаємо, в Україні розробляють новий військовий квиток: важливі зміни

Вам буде цікаво дізнатися про мобілізацію онлайн: що потрібно знати про електронний кабінет військовозобов'язаних