BlaBlaCar оновив функцію "Тільки для жінок", яка дозволяє жінкам вибирати спільні поїздки лише з іншими жінками, якщо вони цього бажають. Ця нова можливість має на меті створити більше комфорту та безпеки для жінок-користувачок платформи.

Завдяки цій оновленій функції, жінки можуть мати більшу впевненість під час подорожей, особливо у незнайомому оточенні. Вони можуть обрати поїздку, де їхнім співмандрівником буде інша жінка, що може зробити поїздку більш зручною та приємною.

Жінка за кермом, кадр з відео
Жінка за кермом, кадр з відео

Оновлення робить користування BlaBlaCar більш гнучким та зручним для жінок, що може привернути нових користувачів та збільшити задоволення від користування платформою. Попередньо ця функція вже була доступна, проте оновлення робить її більш простою у використанні та зрозумілою для користувачів.

Компанія планує продовжувати підтримувати та розвивати цю функцію, щоб забезпечити максимальний комфорт та безпеку для всіх жінок, які вибирають BlaBlaCar для своїх поїздок.

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись "На Росію чекає повторення катастрофи": афонський старець передбачив потужну подію для України
Показати ще

Жінка за кермом, Onliner
Жінка за кермом, Onliner

Відтепер жінки можуть більш вільно насолоджуватися подорожами та переконатися, що вони можуть подорожувати з комфортом та безпекою, незалежно від маршруту та мети подорожі.

Нагадаємо, марафон з витрушування грошей: абоненти Vodafone скаржаться на підозрілі "збої" в системі

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що Lifecell обіцяє повернути гроші: що треба зробити

Вам буде цікаво дізнатися як українські лікарні працюватимуть без світла: українцям пояснили за доступність медпослуг