З прикордонних земель Закарпаття прийшли тривожні новини. Тут невідомі напали на воїна Державної прикордонної служби. Так, після пострілів та бійки чоловіки вкрали бойову зброю прикордонника, після чого вони втекли до Румунії.

Повідомляється, що на ділянці пунктів "Ділове" - "Богдан" прикордонне вбрання, яке реагувало на спрацювання сигнальної міни - зазнало нападу з боку порушників кордону.

Про це у своєму Telegram-каналі оперативно повідомив журналіст Віталій Глагола.

Українські прикордонники, фото: Facebook
Українські прикордонники, фото: Facebook

Після виявлення 2 чоловіків поблизу кордону прикордонник зробив два попереджувальні постріли у повітря. Однак замість того, щоб зупинитися, порушники напали на прикордонника і відібрали у нього пістолет "Форт 12 Р".

Популярні новини зараз
Не надумайте брати ці яйця: українців попередили про небезпеку у супермаркеті Пенсіонерам підвищили ще одну надбавку: хто отримає на 300 гривень більше Викорініть з себе "радянщину": 5 звичок, які час залишити в минулому У YASNO повідомили неприємну новину для тих, хто платить за "нічним" тарифом
Показати ще

Під час втечі порушники здійснили п'ять пострілів у бік прикордонника, але, на щастя, не влучили.

Публікація Віталія Глаголи, скріншот: Telegram
Публікація Віталія Глаголи, скріншот: Telegram

Порушникам зі зброєю прикордонників вдалося втекти, адже підмога не встигла їм завадити. На момент прибуття допомоги порушники вже перетнули державний кордон України. Наразі триває розслідування цього інциденту.

Нагадаємо, дівчина фотографувала пенсіонерку на її ліжку, але й не здогадувалася, що ховається під нею.

Раніше повідомлялося, полюють на волонтерів і розстрілюють цивільних - представник Нацполіції про звірства росіян у Харківській області.

Також, кримінальний авторитет Віктор Журавель плюнув в обличчя поліцейським: копи втерлися, але потім затримали.