У місті поширюється невідома інфекція, яка вже спровокувала хворобу у багатьох жителів, незалежно від віку. Ця небезпека розпочинається зі звичайних симптомів, таких як нежить та головний біль, але з часом вона набирає обертів, проявляючи себе через кашель, біль у горлі, слабкість, озноб та підвищення температури.

Що цікаво, ця хвороба також атакує очі, спочатку викликаючи різкий біль, а потім червоніння та можуть бути навіть гнійні виділення. Поширення цієї інфекції відбувається дуже швидко.

Дівчина із закритими очима, фото sunmag
Дівчина із закритими очима, фото sunmag

Початково хворіти почали переважно діти, особливо ті, що відвідують дитячі садки, де контакт ізнутрішньою групою неминучий. Проте незабаром ця інфекція розповзлася й серед дорослих, що свідчить про її високу заразність та загрозливий потенціал.

Жителі, що почули про це, почали реагувати. Одна жінка, яка почула чутки, вже сама відчула на собі симптоми - різкий біль у очах та червоніння. Звернувшись до медичного закладу, вона не була єдиною, хто потрапив у таку ситуацію.

Популярні новини зараз
Негайно повідомте ТЦК або отримаєте штраф до 60 тисяч гривень: українцям приготували нові правила Гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козорогів, поїздка Овнів та розваги Близнят Мобілізація авто в Україні: власникам транспорту загрожує 60 тисяч штрафу, хто в списку Без світла по 20 годин: мешканцям багатоповерхівок радять підготуватися до суворої зими
Показати ще

Проблеми з очима. Фото: Youtube
Проблеми з очима. Фото: Youtube

Багато людей звертаються до лікарів із схожими проблемами, що створює певну тривогу в місті. Медичні експерти припускають, що ця інфекція може бути аденовірусним кон'юнктивітом, інфекційним захворюванням слизової оболонки очей.

Хвороба поширюється переважно через повітря, тому дитячі колективи є особливо вразливими. Спільна гра та використання однакових іграшок у дитячих садках створює ідеальні умови для поширення цього вирусу.

Хоча у дітей ця хвороба може протікати легше, ніж у дорослих, медичні фахівці радять не ризикувати та звертатися до лікаря при перших симптомах.

Лікар-офтальмолог
Лікар-офтальмолог

Необхідно вжити заходів для запобігання поширенню цієї інфекції та вчасно отримати професійну допомогу, оскільки можливі ускладнення, особливо коли мова йде про очі та їх зв'язок з мозком.

Нагадаємо, цитрусові нотки розкажуть не про парфуми, а про діабет: як розпізнати небезпечні хвороби по запаху тіла

Вам буде цікаво дізнатися від бур із Сахари до колонізації Марса: "Інтерстеллар" вже давно передрікав наші страждання