Лікар Комаровський розповів про те, як легко визначити, чи є у дитини алергічна реакція на яйця, а також чи можна при такому вигляді алергії робити дитині щеплення.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram.

За його словами, алергія на яйця найчастіше проявляється у вигляді реакції на яєчний білок. Педіатр наголосив, що такий вид алергії є найнебезпечнішим для малюка.

"Це алергія, яка проявляється у дуже важкій формі, на дуже невелику кількість яєчного білка" . доктор Комаровський

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Сонячна буря викликає масштабний збій енергосистем: постраждає вся планета Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Для того, щоб визначити, чи у дитини є алергія на яєчний білок, необхідно мокнути палець у білок і змастити губу дитини з внутрішньої сторони. Якщо губа через кілька секунд набрякне - це означає, що у дитини є алергія.

Лікар-педіатр Євген Комаровський
Лікар-педіатр Євген Комаровський

Комаровський зазначив, що такий вид алергічної реакції є протипоказанням до вакцинації.

Нагадаємо, що доктор Комаровський попередив українців про небезпеку , але є порятунок: "Один із найнебезпечніших". Влітку потрібно оберігати свій організм від впливу прямих сонячних променів.

Раніше ми повідомляли, що ваші діти у небезпеці, якщо ви їх миєте милом: доктор Комаровський попередив батьків. Наша шкіра вкрита тонкою жировою плівкою, ліпідним шаром, мило руйнує цей шар.

Також стало відомо, що лікар Комаровський розповів про небезпечні продукти: "У багато разів підвищує ризик...".