До 1% громадян України не бажають йти на фронт. Проте близько 1 мільйона людей активно захищають свою країну, виконуючи свої військові обов'язки та підтримуючи обороноздатність держави.

Прикордонники щодня затримують від 10 до 30 осіб, які намагаються незаконно перетнути кордон та потрапити до країн Європейського Союзу. Ці люди прагнуть уникнути мобілізації та військової служби.

Мобілізація, скріншот: YouTube
Мобілізація, скріншот: YouTube

Моєму синові нещодавно виповнилося 27 років, і він одразу пішов на мобілізацію. Наразі він уже три місяці служить у Збройних Силах України, виконуючи свій обов'язок перед батьківщиною зазначив Клименко

На пунктах пропуску близько 15% громадян намагаються перетнути кордон, використовуючи підроблені документи. Це ще одне свідчення того, що деякі люди прагнуть уникнути участі у бойових діях.

Популярні новини зараз
Залишилось чекати недовго: відомий мольфар назвав точну дату закінчення війни в Україні Ощадбанк порадував клієнтів приємною новиною: чого очікувати українцям Власники квартир та будинків отримають космічні штрафи, якщо не встигнуть до 1 липня – що треба зробити В українців погрожують відібрати житло: за що можна залишитись без даху над головою
Показати ще

Перетин кордону. Фото з  відкритих джерел
Перетин кордону. Фото з відкритих джерел

Що стосується мобілізації поліцейських, то варто зазначити, що їхня робота значно відрізняється від умов на фронті. Поліцейські звикли до стрілянини по злочинцям у рамках своєї професійної діяльності, але це зовсім не те саме, що перебувати в окопах і брати участь у військових діях.

Також наш портал інформував, на ТЦК чекають великі реформи: можуть стати цивільними

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що які речі брати з собою мобілізованим: поради від тих, хто вже там був

Вам буде цікаво дізнатися українцям будуть по-новому вручати повістки: все зміниться з 16 липня