Пір'я павича, морські раковини – які ще сувеніри краще не зберігати у будинку.

Деякі речі краще не тримати вдома, а позбутися.

Сувеніри. Фото: Youtube
Сувеніри. Фото: Youtube

Черепашки як сувенір із моря краще не дарувати, і не тримати вдома, за версією експертів, це речі з негативною енергетикою. Апелюють, що раковина, це будиночок молюска, який загинув. Тому він притягуватиме до будинку негативну енергію. Намагайтеся позбутися раковини швидше.

Якщо мушлі зберігати вдома, то життєва енергія поступово людей згасає. Зате апатія, нудьга і погане самопочуття стають постійними супутниками.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Статуетки птахів, ворон, голубів та сорок притягують до будинку нещастя та бідність. А все тому, що ці птахи здавна користувалися поганою славою.

Наші пращури помітили, що наші пращури помітили, що наші пращури помітили, що наші пращури помітили.

Сувеніри. Фото: Youtube
Сувеніри. Фото: Youtube

Реалістичне зображення людини несе чужу несприятливу енергетику, яка не обіцяє нічого доброго. У давнину ляльок робили без облич, щоб їх не можна було використовувати під час чаклунства.

Сувеніри у вигляді черепів та кісток можуть стати причиною хвороб та занепаду. Також не варто забувати, що ті ж єгипетські піраміди є нічим іншим, як гробницею для фараонів.

Пір'я павича також можуть принести нещастя до будинку. Посадове перо в будинку може стати причиною пізнього заміжжя для молодої дівчини.

Нагадаємо, що в жодному разі не викидайте грошове дерево: що потрібно зробити з рослиною.

Раніше ми повідомляли, які предмети краще не тримати вдома, щоб не спричинити лихо: ви будете здивовані.