Варто одразу нагадати нашим читачам, що в Україні продовжується дія військового стану, а також відбуваються заходи щодо загальної мобілізації. Так, популярний сервіс "ОпендатаБот" нещодавно запустив нову функцію, яка дозволяє громадянам перевіряти наявність штрафів, накладених ТЦК за порушення правил військового обліку та законодавства про оборону та мобілізацію.

Для перевірки наявності штрафів користувачам необхідно відвідати спеціальну сторінку "Штрафи від ТЦК" на сайті Опендатабот.

Там необхідно запровадити своє повне ім'я та дату народження.

Перевірка штрафів від ТЦК, скріншот: "Опендатабот"
Перевірка штрафів від ТЦК, скріншот: "Опендатабот"

Після цього сервіс надасть інформацію про наявність чи відсутність відкритих виконавчих проваджень щодо стягнення штрафів, накладених ТЦК.

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Курс долара кине у розпач: вже затвердили Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Перевірка штрафів від ТЦК, скріншот: "Опендатабот"
Перевірка штрафів від ТЦК, скріншот: "Опендатабот"

У разі виявлення штрафу, користувач може отримати докладну інформацію, включаючи розмір штрафу, дату винесення ухвали та статус виконавчого провадження. Ця інформація може бути корисною для оперативного відстеження та, при необхідності, оскарження штрафів.

Візит до ТЦК, скріншот: YouTube
Візит до ТЦК, скріншот: YouTube

Запровадження цієї функції є важливим кроком у забезпеченні прозорості та доступності інформації для громадян України. Вона дозволяє швидко та зручно перевірити свій статус можливих штрафів, пов'язаних із військовим обліком та мобілізацією, що особливо актуально в умовах поточної ситуації в країні.

Нагадаємо, їхати додому більше не потрібно: українцям за кордоном запровадили нову функцію.

Раніше повідомлялося, що військовозобов'язані отримають шанс легально виїхати за кордон: кого і коли випустять з України.

Також, з лікарями зустрічатиметеся частіше — у порядку проходження ВЛК відбулися важливі зміни.