Останнім часом знову стають популярними натуральне каміння та прикраси з них. Люди знову повертаються до науки, щоб підібрати найкращий під їхню ситуацію.

Так, дуже часто можна побачити браслети з рожевого кварцу або кільця аметистом... Але чи знали ви, що не можна так безтурботно купувати каміння і чіпляти на себе, адже у кожного з них є своє призначення? Сьогодні давайте поговоримо про дуже гарний місячний камінь.

Місячний камінь, фото із соцмереж
Місячний камінь, фото із соцмереж

Лікувальні властивості

У літотерапії місячний камінь заслужено вважається майстром із полегшення негативних психічних станів. Йому приписуються такі лікувальні властивості:

  • Поліпшення психічного стану: допомагає при неврозах та депресії, знімає стрес та тривожність.
  • Фізичне здоров'я: благотворно впливає на серцево-судинну систему, травлення та функції печінки, а також допомагає при безсонні.
  • Чоловіче здоров'я вважається ефективним засобом для лікування захворювань сечостатевої системи у чоловіків.

Магічні властивості

У магії місячний камінь є потужним талісманом, що надає володарю проникливості та мудрості. Його історичне коріння сягає Стародавнього Риму та Греції, де він вважався символом родючості та захисту від злих сил. В езотеричних практиках використовується для залучення удачі та захисту.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Однак, крім своїх світлих сторін, місячний камінь має свої похмурі аспекти. У деяких культурах його використовували в ритуалах привороту, а легенди пов'язують його з чаклунством та містичними силами.

Місячний камінь, фото із соцмереж
Місячний камінь, фото із соцмереж

Кому підходить місячний камінь

Місячний камінь особливо корисний для жінок, посилюючи інтуїцію, допомагаючи розкривати екстрасенсорні здібності та справлятися зі стресом. Він також сприяє покращенню відносин та захисту від негативних емоцій.

Для чоловіків місячний камінь стає помічником у зміцненні впевненості, ефективному керуванні пріоритетами та розвитку терпимості.

Знаки зодіаку

Місячний камінь особливо підходить для Тельців, Дів, Козерогів, Скорпіонів, Терезів, Близнюків, Водоліїв та Риб, допомагаючи розкрити їх потенціал. Однак Овнам, Стрільцям та Левам варто обережніше з використанням каменю, щоб уникнути можливої ​​недовірливості та невпевненості.

Злим, жадібним, нетовариським і примхливим людям носити прикраси з будь-яким різновидом місячного каменю не слід, оскільки він посилює перераховані негативні характеристики.

При місяць, що росте, камінь заряджає власника енергій, а при спадаючому навпаки, тому в цей період його носити не можна.

Нагадаємо, що пір'я, статуетки та ваші мушлі з моря: чому це все заборонено зберігати в будинку.

Раніше ми повідомляли, що в жодному разі не викидайте грошове дерево: що потрібно зробити з рослиною.