Олексій Тригубенко з "Холостячки" розповів про стосунки з Мішиною та свою кохану: "Серце не йокає"

Олексій Тригубенко, фото: Знай.ua
Олексій Тригубенко, фото: Знай.ua

Усі ми пам'ятаємо 1 сезон шоу "Холостячка", де актриса Ксенія Мішина шукала собі нареченого. Тоді вона обрала коміка Олександра Еллерта і багато шанувальників шоу були обурені вибором. Звичайно, тоді здавалося, що бізнесмен Олексій Трегубенко серйозніший і налаштований на сімейні стосунки. Зараз у чоловіка вже народився син, а ось обличчя коханої не показує. Більше того, вважає необов'язковим штамп у паспорті. Про це він розповів в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Весну зустрінемо на два тижні раніше: Україну чекає зміна клімату вже з наступного року

Весна, дощ, фото із соцмереж
Весна, дощ, фото із соцмереж

Популярні новини зараз
Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Весна в Україні розпочнеться на два тижні раніше, ніж ми звикли. Це - реальність, до якої нам слід готуватися вже з наступного року. Вчені прогнозують зміни в кліматі, які вплинуть на сезонність і те, як ми сприймаємо рік. За даними групи експертів зі зміни клімату, які опублікували свої дослідження в журналі "Садівництво по-українськи", весна в Україні може наступати раніше, а зима — пізніше. Це означає, що теплі дні прийдуть швидше, а холод затримуватиметься менше. Аналітики досліджували різноманітні кліматичні показники, такі як тривалість теплого періоду, сумарну кількість тепла та опадів, і дійшли висновку, що сезонні зміни будуть помітними.

В Україні змінили правила призову: 16-річних реєструють разом з паспортом

Мобілізація. Фото кадр з Youtube
Мобілізація. Фото кадр з Youtube

16 серпня Кабінет Міністрів України ухвалив нові експериментальні зміни щодо військового обліку. Відтепер українці віком від 16 років будуть вноситися до реєстру військовозобов'язаних. Цю інформацію оприлюднило Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій. У новій постанові йдеться про реалізацію експериментального проєкту, який передбачає автоматичну верифікацію даних військовозобов'язаних та призовників.

ПриватБанк блокує картки за вхідні платежі: будь-який переказ може стати останнім

Клієнти і працівниця ПриватБанку
Клієнти і працівниця ПриватБанку

ПриватБанк блокує рахунки клієнтів за отримання навіть невеликих грошових переказів. Про це свідчить відгук на порталі "Мінфін". Українець заявив, що ПриватБанк раптово заблокував усі його картки. Жодних пояснень з боку банку не було, при цьому чоловікові заявили, що про відновлення співпраці не може бути й мови. Клієнт припустив, що причиною санкцій став грошовий переказ, який надійшов йому на рахунок. Відразу після зарахування коштів відбулося блокування.

Українці проходитимуть ВЛК за новими правилами

Проходження ВЛК. Фото: youtube
Проходження ВЛК. Фото: youtube

Міністерство оборони України спільно з Міністерством охорони здоров’я працюють над впровадженням електронних направлень на військово-лікарську комісію. Цей крок має на меті спростити процес ідентифікації військовослужбовців та військовозобов’язаних і підвищити ефективність роботи медичних комісій. Заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко повідомила, що електронні направлення планується запровадити через систему "Резерв+". Основна новація – QR-код, за яким лікарі ВЛК зможуть швидко ідентифікувати пацієнта.