Професор української філології, викладач та народний депутат від ВО " Свобода” Ірина Фаріон опублікувала в своєму Instagram нове відео, в якому заговорила про студентів.
У рожевій кофті і великих окулярах, Фаріон розповіла, що цілий день провела в Zoom зі своїми студентами.

“Слава Україні, доброго вечора. Я сьогодні цілий день зумилася зі студентами. І ось, я пропоную вам цікаву думку Паскаля, що студент - це не посудина, яку треба наповнити. Це смолоскип, який треба запалити. Скажіть, чи погоджуєтеся ви з цією думкою Паскаля? І чи були у вашому житті люди, які вас запалили?"—- запитала Фаріон у своїх фоловерів.


"Про бесіду, що зігріває. Чи знаходите Ви таких людей, після розмови з якими маєте сну творити", - підписала своє відео Фаріон.

У коментарях друзі, колеги та студенти політика відзначили, що вона для багатьох і є те полум'я, яке запалює факел, побажали їй частіше посміхатися і берегти себе в цей непростий час.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Не хайпуйте": Фаріон пішла війною на забугорні слівця - "кляті москалі" в минулому, під загрозою англосакси.

Як повідомляв Знай.uа, Верещук спробувала вколоти Кличка і грандіозно зганьбилася: "ви тролейбуси хоч раз бачили?".

Знай.uа писав, ось і прославилася: у Tik-Tok показали, як "пані-мер" Верещук переслідує молодого хлопця.