Українська співачка Оля Полякова намагається не сумувати попри пандемію і "зубожіння" естрадних артистів: про це яскраво свідчать її останні публікації у соцмережах.

Читайте Знай в Google News!

Відповідні відеозаписи Полякова розмістила у розділі сторіз на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

У кадрі можна побачити саму Олю та її доньку Алісу за сніданком за столом. Дитина робить зауваження мамі і просить прибрати фільтр (схоже, артистка полюбила технічний прогрес і можливість покращувати свою зовнішність і навіть почала дещо зловживати фільтрами).

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Він мені зовсім не пасує", — заявляє донечка.

У відповідь на це Полякова віджартовується і каже, що їй він теж не до лиця. Судячи з тону зірки, програмна обробка відео їй все ж подобається. При цьому складно однозначно сказати, що саме змінює фільтр — він може вирівнювати шкіру та її тон, додати стрілки на очах чи створити ефект кольорових лінз для очей.

Жінка і дівчинка їдять круасан, про який каже, що сама його спекла. Однак Оля майже відразу зізнається, що на цей раз ним займалася не вона, але "теж вміє" готувати цю класичну сніданкову випічку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Змінилася?": Оля Полякова порівняла себе в кращі часи, минуло 10 років