Андре Тан, український дизайнер, розповів про втрату однієї із найдорожчих людей учасницям телепроєкту “Супер топ-модель по-українськи”.

Читайте Знай в Google News!

Шоу виходить на “Новому каналі” щопонеділка. Сьогодні, в понеділок 7 грудня, запрошеним експертом шоу став український дизайнер Андре Тан. Відомо, що на цьому тижні учасниці зустрінуться зі своїми родичами, що спровокує значний емоційний відгук і відобразиться на їхній роботі.

Саме через нездатність дівчат опанувати себе, Андре Тан поділився особистою історією:

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

“Моя найрідніша людина – хрещена мама. Про те, що вона померла, мені повідомили буквально за 10 хвилин до показу... – згадав дизайнер. – Я не міг скасувати шоу. І не влаштовував істерик, бо розумів: зараз мені треба відпрацювати, показ має бути закінчений. І лише після цього я можу вирішувати особисті питання”.

“Супер топ-модель по-українськи” набирає обертів, провокуючи дивні комунікативні і етичні ситуації. Незадоволення і розчарування сезоном можна знайти практично у всіх соціальних мережах країни: людям не подобається, що шоу не модельне, а скандальне, глядачі розчаровані тим, що “зливають” сильних дівчат, а тягнуть тих, кого тягнуть. Повернення Даші Майстренко також глядачів більше засмутило, ніж потішило.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, супермодель Алла Костромічова показала українцям гарячу "сестричку".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Супер Топ-модель по-українськи" позбулася однієї з фавориток проекту: "Ніби хтось вимкнув".

Також портал Знай.uа писав, що Аріна Любітєлєва опублікувала новий знімок, який є досить відвертим і екстравагантним.