У скейт-парку Миколаєва стався конфлікт зі стріляниною - молодий батько з коляскою відкрив стрілянину по 16-річному підлітку. Відео інциденту опубліковано в пабліку "ЧС Миколаїв " в Instagram, інцидент набув широкого розголосу в ЗМІ.

Повідомляється, що конфлікт стався вдень, 6 грудня. Чоловік 43 років прийшов на скейт-майданчик біля спорткомплексу" Надія " разом з дитиною в колясці і сів на фанбокс, розташований посеред рампи. У цей момент Підлітки каталися на скейтах, і один з них підійшов до чоловіка. Він попросив його перейти в інше місце, так як той заважав катанню. Чоловік виконати прохання хлопця відмовився. Підліток продовжив катання, і випадково не в'їхав у батька, який нікуди не пішов з фанбокса. Чоловік прийшов в лють і вдарив хлопця ногою в живіт. Підліток вирішив не залишатися в боргу і відповів ударом ноги. Кривдник почав тікати, проте підліток наздогнав його і знову вдарив ногою.

Слідом за цим чоловік підбіг до коляски, дістав з сумки пістолет і погнався за тікав підлітком, стріляючи в нього на ходу.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

За даними видання Нік-Вести, поліцейським 43-літній житель Миколаєва заявив, що застосував зброю, так як 16-літній підліток намагався його побити. Чоловік добровільно передав правоохоронцям свій Травматичний пістолет, набої та дозвільні документи на його носіння та зберігання.

Медики оглянули підлітка і проникаючих поранень на його тілі не виявили. Сам потерпілий у присутності матері заявив, що ніяких претензій до того, хто стріляв, не має, і відмовився від розслідування події.

Однак, незважаючи на домовленості учасників конфлікту, правоохоронці зареєстрували провадження за фактом хуліганства із застосуванням зброї (ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу). Такі діяння караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

У поліції підкреслили, що стрілянина в публічному місці – це суспільно небезпечне діяння, і не може бути предметом особистого звинувачення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, смертник атакував будівлю сил безпеки

Як повідомляв портал Знай.иа, смертник підірвав себе біля військової бази

Також Знай.иа писав, українку, яку вбив співмешканець, поховають в Італії