Український відомий хореограф і суддя "Танців з зірками" Влад Яма розповів, як отримав травму і скільки часу триватиме реабілітація.

Читайте Знай в Google News!

Влад Яма чесно розповів про те, як переніс операцію в інтерв'ю Каті Осадчій. Він травмував руку під час танцю з Юлією Саніною та Павлом Жуком. Яма зловив Юлю в підтримці, але зламав палець.

"Відчуваю себе добре, насправді перелому немає, кістки всі цілі. Але там є розрив, і розрив Серйозний. Змушений був зробити операцію, причому операцію непросту, вона відкрита і спицю вставили. Місяць в гіпсі і потім ще два на те, щоб це все розробити", - говорить Яма.

Він зізнався, що за останні дні змушений все робити лівою рукою, хоча яма все життя – правша. Каже що найскладніше писати, виходить "дуже криво і дуже повільно".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Також складності виникають при надяганні шкарпеток, однією рукою виходить це робити дуже довго. Але на проекті ніякої компенсації за травми не передбачено.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, дружина Влада Ями Ліліана зізналася, як вони займаються любов'ю.

Як повідомляв Знай.иа, дружина Влада Ями Ліліана зізналася, як вони займаються любов'ю.

Також Знай.иа писав, що Влад Яма оголив накачаний торс перед красунею-дружиною посеред пустелі.