Навіть найуспішніші люди часом стикаються з фінансовими труднощами. Крім того, це часто накладається на ситуацію, коли не в наших силах змінити що-небудь самим.

У такі моменти допомагає звернення до Вищим силам, здатним захистити, допомогти і обернути події на вашу користь. У скрутному становищі навіть невіруючі люди часом звертаються в молитві до святих. І якщо молитви щирі, то святі не відмовлять. Так, наприклад, Свята Матрона вважається могутньою покровителькою людей, які потрапили в матеріальну нужду і тих, кому потрібна робота.

Молитву Святій Матроні про гроші можна вимовляти як в церкві, так і вдома, перед іконами. Вона звучить так:

«звертаюся до тебе, Матрона, і молю тебе про допомогу у важкий момент мого життя. Допоможи мені знайти грошовий достаток та визволи мене від жадібності і спокус гріховних. Нехай гроші, зароблені на їжу, підуть і на покриття необхідних витрат. Попроси Господа Бога проявити до мене милосердя, не прогнівайся на мене за прохання мою. Амінь"»

Існує також Молитва Святої Матрони про допомогу в пошуках роботи.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

«Блаженна Мати Матрона, допоможи своїми молитвами сильними мені, рабу(е) Божому(їй) (ім'я), знайти фінансове благополуччя. Допоможи мені знайти роботу, яка допоможе мені розбагатіти і позбавить мене від потреби і проблем грошових. Нехай буде праця Моя спрямована на благі цілі, нехай позбавить мене Господь Бог від зла і спокус. Свята Матрона, вірю я в щедрість і сподіваюся на допомогу твою. Амінь"»

Молитву Матроні найкраще вимовляти перед співбесідою або першим робочим днем. Якщо у вас виникли труднощі, ви завжди можете покластися на допомогу Матрони. Якщо ваші проблеми дійсно важко вирішити, а ваші прохання виходять з душі, свята покровителька обов'язково надасть вам підтримку.

Нагадаємо, молитва на роботі: як зберегти духовне життя у важкі будні