Київського музиканта Олександра Дерев'янка, який вважався зниклим безвісти ще з 22 листопада, знайшли задушеним у гаражах у Борисполі.

Читайте Знай в Google News!

На сторінці "Київ Оперативний" у Facebook повідомили, що у вбивстві музиканта підозрюються 31-річний Юрій Туманський та 35-річний Денис Мамедов, який працював тренером у "Спорт лайф".

Чоловіки сховали тіло Дерев'янка в гаражному кооперативі в місті Бориспіль, де хотіли забетонувати його в гараж.

Мамедов заздалегідь записався до Олександра на урок гри на гітарі. Так він зміг проникнути в житло музиканта, де і сталося вбивство з метою заволодіння його двома квартирами.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Підозрюваним суд призначив у вигляді запобіжного заходу утримання під вартою.

Відомо, що був і третій спільник злочинців – 31-річний киянин, який допомагав у приховуванні тяжкого злочину. Зловмисник викрав з квартири померлого музичні інструменти.

На опублікованому фото користувачі соцмережі впізнали тренера зі "Спорт Лайфу" на Позняках.

"Жесть. Тренував на Позняках у Спортлайфі. Завжди був доброзичливим... Навіть поради давав по боксу, по залу", "Я в тому Спортлайфі займаюся 3 роки. І він завжди був привітним. Але коли я перетнувся з ним на вулиці, я задумався про те, щоб купити зброю", "Та ну дичь це, я Дениса знаю особисто, не повірю без фактів", - написали знайомі Дениса Мамедова.

Потім з'явилася інформація, що 11 листопада чоловік, який представився Владом і дуже схожий на підозрюваного Мамедова, 8 листопада пограбував дівчину на Оболоні, 26 листопада ще одну дівчину на Лівому березі, і ще дві дівчини також на Лівому березі. Відомо, що чоловік мав при собі зброю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, під Києвом розшукують дівчину, яка пізно ввечері пішла з дому і не повернулася.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві молодий чоловік здійснив стрибок з вікна висотки і вижив.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві зникла літня жінка - пішла в поліклініку, а додому так і не повернулася.