Популярна українська актриса, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою"Холостячка". В інтерв'ю Раміні на "ходять чутки" вона розповіла все про проект і чоловіків у своєму житті.

Читайте Знай в Google News!

Колишня кохана Віталія Козловського і інтерв'юер Раміна вирішила влаштувати Ксенії психологічний тест" любити або бути коханою", який спеціально для неї розробила психолог Олена Шершньова.

Раміна цікавилася дитинством Мішиної. Наприклад, поцікавилася, якою вона була: слухняною дівчинкою, яка любила тихі ігри або маленьким чудовиськом. Але Холостячка намагалася тримати золоту середину і стверджує, що не відрізнялася ні в ту, ні в іншу сторону.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У питанні про батьків вона теж вибрала середній варіант і повідомила, що вони поєднували строгість і ласку.

Однак було питання, де Ксенія захотіла вибрати всі варіанти відразу. Так вона заявила, що максимальну силу почуттів для неї буде демонструвати, якщо чоловік приходить на допомогу у важкі хвилини, не звертає уваги на зовнішній вигляд. Але їй сподобався і варіант, коли чоловік здатний на несподіваний вчинок заради жінки, навіть з ризиком для життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина звернулася до психолога, учасники дадуть відповідь на" незручні " питання.

Як повідомляв Знай.uа, Ковтуненко з "Холостячки" після відмови легко забув Мішину.

Також Знай.uа писав, що учасник "Холостячки" проміняв Ксенію на Аліну, в мережі знайшли докази.