Рулети з крабових паличок - чудова закуска, яка прикрасить як щоденний, так і святковий стіл. Така страва виглядає яскраво, і на смак - просто чудова!

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • одна упаковка крабових паличок ᅠ
  • два курячих яйця
  • 150 грамів твердого сиру ᅠ
  • зелень кропу ᅠ
  • майонез
  • часник (за смаком)

Рулети з крабових паличок, кадр з відео
Рулети з крабових паличок, кадр з відео

Приготування: ᅠ

Сир натріть на дрібній тертці. Викладіть його в тарілку. Яйця відваріть та почистіть. Натріть їх на дрібній тертці. Додайте їх в тарілку до сиру. Наріжте зелень кропу. Додайте кріп в тарілку до всіх інгредієнтів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Тепер почистіть зубчики часнику і видавіть в тарілку до всіх продуктів. Додайте майонез і все ретельно перемішайте. З крабових паличок зніміть плівку і розкрутіть їх. Зверху на неї викладіть підготовлену начинку. Потім акуратно загортайте паличку як рулет. Готові рулетики гарно поріжте і викладіть на тарілку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку. Готувати оладки можна і солодкі, і солоні, як з начинкою, так і без.

Як повідомляв портал "Знай.ua", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця у холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.