Епатажна Анастасія Покрищук у своєму стилі відповіла на запитання про вібратор.

Читайте Знай в Google News!

31-річна героїня четвертого сезону реаліті "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук відома завдяки своїй яскравій і епатажній зовнішності, оскільки вже тоді у неї були збільшені губи та вилиці. З того часу вона вже встигла збільшити груди та зробити ліпосакцію підборіддя

Зараз за метаморфозами блогерки стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram. А вона не втомлюється шокувати їх новими постами.

Анастасія започаткувала серію відео під загальною назвою:"Поставте мені запитання", в яких відповідає фоловерам на найрізноманітніші запитання.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

В одному з роликів Покрищук дала відповідь на запитання про "іграшки для дорослих". Її безсоромно запитали, який вібратор вона любить, і Покрищук так само безсоромно відповіла.

"Зараз покажу, почекай, сигарету покладу. Дивись - от він", - сказала Покрищук, показуючи два своїх пальці.

Анастасія Покрищук, фото Instagram
Анастасія Покрищук, фото Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анастасія Покрищук дала прочухана настирливим дівчатам

Як повідомляв портал Знай.ua, Покрищук розкритикувала рабську психологію утриманки

Також Знай.ua писав, найбiльш перероблена з "пацанок" дала жінкам нескромну пораду