Популярна українська актриса, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка".

Зараз вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом місяця.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно в соцмережі Instagram були оприлюднені цікаві кадри, які доводять, що Ксенія Мішина вибрала у фіналі "Холостячки" саме сценариста студії "Квартал 95" Олександра Еллерта.

На опублікованих відео зафіксовано, що закохані знімали ролики в одній квартирі. Це наштовхує на думку, що вони вже встигли з'їхатися і живуть втрьох з 8-річним сином Мішиною.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Я буду щаслива якщо це правда, вболіваю лише за нього❤️", "Може у них кухні однакові, а тут відразу спойлери шлете😂", "Якщо це правда, то я в ній розчарувалася. Була кращої про неї думки", "Після ваших ось цих спойлерів, я перестала вірити в перемогу Еллерта", - пишуть у коментарях користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як Ксенія Мішина потрапила в тенета брехуна: викриття в "Холостячці".

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Ковтуненко з "Холостячки" після відмови легко забув Ксенію Мішину.

Також портал Знай.uа писав, що учасник "Холостячки" Андрій Рибак проміняв Ксенію Мішину на колишню дівчину Аліну: в мережі знайшли докази.