Чоловік відомої російської співачки Алсу Ян Абрамов отримав адміністративне покарання від "Росспоживнагляду". Проте за словами журналістів, для нього все закінчилося цілком непогано.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських видань.

Журналісти пишуть, що жодного криміналу немає, просто підприємець не здав аналізи на коронавірус після повернення з-за кордону. За російськими законами, на це дається три дні, проте Абрамов про це успішно забув.

Ян Абрамов і Алсу, скріншот: YouTube
Ян Абрамов і Алсу, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Бізнесмен разом з Алсу відпочивав в Дубаї, повернувся додому і не довів, що здоровий. На Абрамова завели адміністратівку - загрожував штраф до 40 тисяч рублів (приблизно 15 тисяч гривень). Багато хто з росіян вже сплатили гроші за такий проступок. Але не чоловік Алсу.

Він вирішив, що навіть такі скромні кошти (в його світі) державі не віддасть. І за допомогою купи довідок і адвоката довів, що аналіз здав, результат кудись відправив і все у нього добре. У підсумку Пресненський суд став на його сторону.

Варто також нагадати нашим читачам, що в останній день вересня 2020 року, Алсу вирішила порадувати фанатів рідкісним сімейним кадром. Вона опублікувала фото зі своїм сином. Фотографії старших доньок, Сафіни і Мікелли, стали з'являтися в Іnstagram співачки відносно нещодавно, коли дівчатка вже підросли.

А ось молодшого сина Рафаеля зірка намагається не показувати громадськості. Однак Алсу вирішила зробити виняток. Вона опублікувала в соціальній мережі знімок, на якому позує в оточенні всіх своїх діток.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, знову по блату? Донька Алсу допомагатиме Хрюші веселити малюків.

Як повідомляв Знай.uа, а говорили, що розбіглися: Алсу показала фото зі зміненим чоловіком.

Знай.uа писав, скандал з "підкупом" вплинув? Донька Алсу кардинально змінила зовнішність, від мами не відрізнити.