Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила розкішне відео, зроблене спеціально для її спільної колаборації з популярним українським брендом взуття. Так, артиска презентувала колекцію жіночних туфельок на невисоких підборах, знявшись в креативній рекламі.

У ролику красуня позує на вінтажній кухні з ніжно-блакитними меблями, жовтими шторами і рожевим холодильником, примірявши облягаючу сукню коралового кольору з золотими гудзиками і доповнивши елегантний образ фірмовим макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах. Зірка розмовляла з кимось по телефону, посміхаючись на камеру, а після звернула увагу, що її страва в духовці вже готова.

Однак, замість будь-якого смаколика до святкового столу, увазі глядачів постала "запечена" туфелька на підносі. При цьому Тіна запропонувала скасувати калорійні новорічний страви, такі як пироги і олів'є, створюючи настрій не завдяки їжі, а завдяки внутрішньому стану і любові до себе.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Дівайте скасуємо пироги і Олів'є! Ми самі собі свято!

Моя перша колекція взуття в колаборації вже у продажу!

А який би колір або модель "спекли" собі ви на свято? 👠"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.