Більше 500 жителів Індії отримали лікування в лікарнях після того, як вони поскаржилися на симптоми, схожі на епілепсію, коли таємнича хвороба охопила місто Елуру в районі Андхра Західний Годаварі, передає India Today.

Читайте Знай в Google News!

Лабораторні зразки показали, що наявність свинцю та нікелю в питній воді та молоці є основною причиною загадкової хвороби, що вразила Елуру в районі Західного Годаварі штату Андхра-Прадеш. Захворювання забрало одне життя, і понад 500 місцевих жителів були направлені в лікарню для лікування за останні 48 годин.

З 505 жителів Елуру, які постраждали від цієї хвороби, понад 370 одужали, а ще 120 все ще проходять лікування в державній лікарні загального профілю Елуру. У той же час 19 пацієнтів були направлені в державні лікарні в Віджаяваді і Гунтурі для кращого лікування.

Це питання вперше підняли, коли жителі міста Елуру в районі Андхра Західний Годаварі поскаржилися на втрату пам'яті, занепокоєння, блювоту, головний біль, болі в спині і напад епілепсії на 3-5 хвилин.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Головний міністр штату Андхра-Прадеш Й.С. Джаган Мохан Редді у вівторок, 8 грудня провів оглядову зустріч, щоб обговорити тести, проведені на зразках, зібраних в постраждалих районах міста Елуру. Ці тести були виконані групою медичних експертів з Всеіндійського інституту медичних наук (AIIMS).

Він доручив чиновникам представити детальний звіт про природу загадкової хвороби, тести, проведені на зразках, зібраних в Елуру, і про лікування, яке проводиться пацієнтам.

Тим часом, два делегати з Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) також прибули у вівторок, 8 грудня в Андхра-Прадеш, щоб дізнатися про причину загадкової хвороби, що охопила Елуру. Група з трьох осіб з профспілкового Міністерства охорони здоров'я та благополуччя сім'ї (MoHFW) також досягла Елуру за вказівкою віце-президента Венкая Найду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Covid - 19 вже рік мучить світ, історія пандемії від кажана до локдаунів.

Як повідомляв Знай.uа, чоловік зірвав "комбо-2020", обрушилися всі нещастя світу, covid-19, сліпота, малярія і укус кобри.

Також Знай.uа писав, що загадкова хвороба вразила понад 200 осіб, під особливою загрозою діти.