Російський актор Михайло Єфремов, який зараз відбуває покарання за ДТП зі смертельними наслідками написав листа молодшому синові загиблого Сергія Захарова з каяттям.

Читайте Знай в Google News!

Молодший син загиблого в аварії Сергія Захарова Валерій отримав від Єфремова лист, в якому артист просить вибачення. Він розповів про свої переживання і зізнався, що молиться за упокій душі.

" я дуже прошу пробачити мене і прийняти від мене щирі співчуття у зв'язку з його смертю. Я щодня молюся за упокій його душі. І повірте, це не просто слова. Все, що буде в моїх силах, я постараюся зробити для вас і вашої родини. Я розумію, що немає мені ніякого вибачення, але все-таки прошу Вас, проявіть милосердя, Вибачте мене", - написав він.

Даний лист Єфремова син Захарова передав адвокату Олександру Добровінському. Той розповів, що думка Валерія на цей папір "неоднозначно", а сам юрист "не знає, наскільки це хороша тактика — скаржитися про переживання хлопцеві, якого ти позбавив батька".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що правоохоронці завели відразу три кримінальних справи відносно свідків ДТП з Єфремовим, які давали свідчення в Пресненському районному суді Москви. До цього процесу їх залучив колишній адвокат Єфремова Ельман Пашаєв.

Новий адвокат Михайла Єфремова Володимир Васильєв заявив, що його підзахисний жодного разу не переконував свідків давати неправдиві свідчення у справі про смертельну аварію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружина Єфремова вирішила подати на розлучення через 20 років шлюбу.

Як повідомляв Знай.uа, спливли перші знімки Єфремова з в'язниці, довелося кликати батюшку.

Також Знай.uа писав, що на свідків аварії з Єфремовим завели кримінальну справу: адвокат заявив, що актор тут ні до чого.