Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно знаменитість презентувала свіжий кліп на пісню "Страдаем и любим", яка вже встигла стати хітом. Дія ролика розгорталася на невеликій вечірці, де були показані любов, ніжність, страждання і біль різних пар. Кароліна, тим часом, співала на тлі всіх цих подій.

У своїх Сторіс артистка показала невеликий уривок інтерв'ю, яке дала російському виданню, розповівши, про що її пісня і кліп і навіть видавши таємний сенс. Незважаючи на те, що зазвичай Лорак рідко говорить про особисте життя, красуня все ж зізналася, що допомогло їй пережити зради любих людей і розчарування. Варто відзначити, що в 2018 році Ані розлучилася з чоловіком Муратом після його зради в одному з київських нічних клубів, що, ймовірно, стало одним з найголовніших потрясінь в житті виконавиці.

"Я така ж людина, як і всі. Мені знайомі переживання, розчарування, зради - такі історії були в моєму житті.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Але завжди потрібно пам'ятати, що після дощу виходить сонце. Важливо не впадати у відчай і продовжувати роботу над собою.

Коли мені було погано, дуже допомагала сцена, де я могла поділитися переживаннями, а глядачі завжди були готові мене вислухати. Вони завжди давали мені відчуття любові, щастя, спокою і якийсь захисту від цього світу.

Я пам'ятаю складні періоди і негайно ж солодкі оплески, очі, посмішки…"

Варто відзначити, що після розлучення з чоловіком Муратом через його зраду в 2018 році через 9 років шлюбу, виконавиця не довго пробула одна. Зараз Кароліна зустрічається з саунд-продюсером Black Star Єгором Глібом, який молодший за неї на 14 років. При цьому Лорак також виховує 9-річну доньку Софію від Мурата Налчаджіоглу, яка мріє піти по стопах зіркової мами.