Білорусь закриває наземний кордон на виїзд.

Читайте Знай в Google News!

У Білорусі заборонили виїзд з країни через наземні пункти пропуску. Про це йдеться в оприлюдненій постанові Ради міністрів від 7 грудня 2020 року.

Як зазначається в документі, запровадження такої заборони зроблено для запобігання поширенню коронавірусу в країні. Заборона набуває чинності через 10 днів.

"Тимчасово зупинити перетинання Державного кордону Республіки Білорусь на виїзд з Республіки Білорусь громадянами Республіки Білорусь, а також іноземцями, які мають дозвіл на постійне або тимчасове проживання на території Республіки Білорусь", - сказано в постанові.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Запроваджені обмеження діятимуть на автодорожніх пунктах пропуску, пунктах спрощеного пропуску, пунктах пропуску на залізничних вокзалах (станціях) і річкових портах через державний кордон Білорусі.

на кордоні Білорусі, фото з вільних джерел
на кордоні Білорусі, фото з вільних джерел

Дія заборони не поширюється на осіб з дипломатичними та службовими паспортами, офіційні делегації, водіїв міжнародних автомобільних перевезень, екіпажі повітряних і морських суден, на людей, які у відрядженні та деякі інші категорії.

Водночас іноземцям, які прибувають до Білорусі, необхідно буде мати при собі довідку з негативним результатом на covid-19. ПЛР-тест повинен бути зроблений не пізніше трьох діб до дати перетину кордону.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишні беркутівці, які "відзначилися" кривавим розгоном студентів на Майдані, захищають трон Лукашенка від мітингувальників-білорусів

Як повідомляв портал Знай.ua, Лукашенко оголосив Білорусь ядерною державою

Також Знай.ua писав, таємна інавгурація Лукашенка вивела на вулиці всю Білорусь