У середу, 9 грудня, Шахтар зіграв свій виїзний матч у Мілані (Італія) шостого туру Ліги чемпіонів з Інтером.

Читайте Знай в Google News!

У першому таймі італійці були спритнішими, проте удача була на боці гірників – підопічні Каштру змогли зберегти нулі на табло до кінця поєдинку.

За підсумками матчу "Шахтар" зіграв у нічию і зміг пробитися в Лігу Європи, посівши третє місце в групі Ліги чемпіонів.

"Та-а-а-ак! Нічия 0:0 з "Інтером" у Мілані! Продовжимо виступи в Лізі Європи!" - йдеться на офіційній сторінці команди в Twitter.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Стартові склади матчу

Шахтар: Трубін, Матвієнко, Бондар, Вітао, Додо, Майкон, Степаненко, Тітці, Коваленко, Марлос, Тайсон.
Інтер: Ханданович, Гальярдіні, де Врей, Шкріньяр, Бастоні, Янг, Брозович, Барелла, Хакімі, Мартінес, Лукаку.

Нагадаємо, що 8 грудня столичний футбольний клуб "Динамо" зміг пробитися в Лігу Європи, обігравши в останньому турі групового етапу Ліги чемпіонів "Ференцварош" з Угорщини.

Як повідомляв портал Знай.uа, матч шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів між "Парі Сен-Жермен" та "Істанбул Башакшехір" було зупинено. Це сталося через те, що четвертий арбітр образив гравця турецького клубу на расовому грунті.

Також портал Знай.uа писав, що в четвер, 3 грудня, відбувся матч п'ятого туру групового етапу Ліги Європи, в якому луганська "Зоря" зіграла з англійським "Лестер". За підсумками поєдинку українці розгромили англійців – 1:0 на стадіоні "Славутич-Арена" в Запоріжжі.