Популярна українська співачка Злата Огневич показала, як проходять її вогняні тренування. Пару вправ, які вона виконувала під керівництвом тренера, артистка показала в Stories Instagram.

Читайте Знай в Google News!

На коротких відео Злата показала, як тренує ноги на спеціальному тренажері, розсовуючи і зрушуючи ноги на спеціальних підставках. Так, Вона контролює амплітуду рухів і робить все під монотонний рахунок суворого тренера.

Злата Огневич, фото: Instagram
Злата Огневич, фото: Instagram

Злата Огневич, фото: Instagram
Злата Огневич, фото: Instagram

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

На другому відео Огневич показала, як підтримує свої руки в тонусі і тренує трицепс. Під рахунок "супер-тренера", як Злата назвала її в сторіс, артистка з обважнювачами в руках виконує нескладну вправу.

Злата Огневич, фото: Instagram
Злата Огневич, фото: Instagram

Співачка показала, що не тільки вона, але і її підтанцьовка тренується і тримає себе у формі і опублікувала шматочок репетиції під пісню Океан.

Злата Огневич, фото: Instagram
Злата Огневич, фото: Instagram

Раніше повідомлялося, що в морозну погоду Огневич найбільше мріє про гаряче душі. Так, після зйомок Злата вирушила додому і вже в більш простому одязі розповіла про те, що весь важкий робочий день мріяла тільки про те, як піде в гарячий душ і нарешті зігріється.

"Нарешті я дісталася додому, я так мріяла сьогодні весь вечір про гаряче душі, тому що на вулиці якийсь пекельний холод, неможливо зігрітися, купа справ, вдома не залишишся, грудень, всі зійшли з розуму. У мене скажений графік, постійно якісь ефіри, новорічні зйомки, плюс мої ж фотосети", - каже Злата.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Злата Огневич створила "Богиню" для українців у Польщі.

Як повідомляв Знай.uа, Злата Огневич в зухвалому корсеті на голе тіло несподівано проговорилася.

Також Знай.uа писав, що улюблениця Ляшка важко хвора, просити триматися від неї подалі.