Російський співак Микола Басков зворушливо привітав з днем народження відому артистку Таїсію Повалій і сказав їй безліч теплих слів.

Читайте Знай в Google News!

Ніжне фото, де він обіймає Повалій басків опублікував у своєму Instagram. Видно, що фото зроблено дуже давно. Ірина Білик дивиться в камеру з доброю посмішкою, вони молоді і щасливі.

"Таєчка, @tpovaliyofficial З Днем народження! Яскраві хіти, теплі спогади, наші поїздки і посиденьки - з тобою стільки всього світлого пов'язано! Я бажаю тобі любові, успіху, радості, добра! Здоров'я тобі і твоїм близьким! Будь абсолютно щаслива!",- написав Басков.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фанати не пройшли повз зворушливе привітання і приєдналися, відзначили, що дуети знаменитостей назавжди залишаться в пам'яті і серці.

"приєднуюся до такого щирого привітання! Ваші дуети назавжди залишаться в пам'яті і серці❤️З Днем народження Таїсію🔥 💐", "які ви красиві, супер", "з ін талановиту і красиву Таїсію", " Красива жінка і талановита! З днем народження", " Даа, вона прекрасна, вітаю! Пам'ятаю ваші відчуті красиві дуети✨ ✨", " приєднуємося до цього шикарного привітання!", "Я від душі вітаю Таїсію Повалі з Днем народження бажаю міцного здоров'я ,сімейного благополуччя нехай Господь береже"," Вітаю з днем народження шикарну і яскраву королеву на нашій естраді Таїсію Повалій з днем народження бажаю здоров'я, звичайно ж радості, нових дуетів", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раптово помолоділа Повалій блиснула пружним декольте, і це в 55 років.

Як повідомляв Знай.uа, Микола Басков показав свою улюблену кицьку.

Також Знай.uа писав, що Повалій показала, скільки випиває, поки пише пісні.