Пішла із життя головная редакторка журналу "Наталі" Ірина Трухачова. Про смерть відомої українки повідомили сьогодні, 10 грудня.

Читайте Знай в Google News!

Наразі лікарі не називають причину смерті Трухачової. Про смерть успішного головреда глянцю повідомив звукорежисер і засновник компанії "STAGE SOUND" Костянтин Прокопенко на своїй Facebook-сторінці. У жінки залишився чоловік і донька Маргарита.

Скріншот: Костянтин Прокопенко / Фейсбук
Скріншот: Костянтин Прокопенко / Фейсбук

"Ірочка ну як так... У тебе було стільки планів, амбіцій, життєвої енергії... Просто не хочеться в це вірити. Царство Небесне. Спочивай з миром. У наших спогадах ти залишишся назавжди доброю позитивною і життєрадісною...", - йдеться у повідомленні. Констянтин Прокопенко

Співробітники журналу "Наталі", який очолювала Ірина Трухачова, написали про її смерть на сторінці видання в Instagram.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скріншот: Костянтин Прокопенко / Фейсбук
Скріншот: Костянтин Прокопенко / Фейсбук

"Ірина Валеріївна була працездатним і енергійним керівником, заряджала ентузіазмом і світлом кожного, хто стикався з нею в діяльності. Під професійним керівництвом було реалізовано чимало яскравих проєктів, івентів і зустрічей, вона дарувала радість, надихала і мотивувала", - сказано в повідомленні на сторінці.

Нагадаємо, Ірина Трухачова народилася в Кривому Розі, вивчала режисуру в Київському Університеті культури і мистецтв. Потім працювала телеведучою, була автором проєкту "Казка для тебе". У 2018 році вона очолила журнал "Наталі".

Скріншот: Костянтин Прокопенко / Фейсбук
Скріншот: Костянтин Прокопенко / Фейсбук

Фото: instagram.com/natalimagazine
Фото: instagram.com/natalimagazine

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, протеже Данилка облили з помийного відра, артист не може прийти до тями: "Допоможіть..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", мандрівник показав, як укладають шлюби з 12-річними на Ближньому Сході: Петросяну і не снилося. Відомий мандрівник Михайло Зарубін, який об'їхав всі 193 країни світу, розповів про різницю у віці при укладанні шлюбів у країнах Ближнього Сходу.

Також "Знай.ua" писав, що ведучий "Орла і решки" посеред пустелі натрапив на справжніх олігархів: умови життя вражають. Поселення посеред справжнього піщаного моря він знайшов у Західному Казахстані.