В Україні, 11 грудня, в п'ятницю очікуються часом сильні опади, поривчастий вітер та інші всілякі складні метеоумови . Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко в соціальній мережі Facebook.

За словами метеоролога, нас зачеплять мокрий сніг, дощ або навіть крижаний дощ.

Читайте Знай в Google News!

Але завтра вдень антициклон з північного сходу зуміє зробити так, щоб циклон поступився. Тому опади ймовірні лише місцями в західній частині України. А от у більшості областей України переважатиме суха погода.

Вітер буде південно-східним, до штормових поривів. Температура повітря вночі триматиметься на рівні -3℃ ...-7℃ на Сході. На Полтавщині, Сумщині, у Дніпрі з районами очікується 0℃ ...-3℃. В Одеській області та в Криму -1℃ ...+4℃. Протягом дня температура коливатиметься в межах нуля градусів, але іноді-на Західній і південній території +3℃ ...+ 8 градусів Цельсія.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

П'ятниця в Києві очікується вологою, але вдень опади припиняться. Вітер же залишиться некомфортним (східним; південно-східним), поривчастим. Вночі підморозить, тому слід бути акуратним при ожеледі. Протягом дня потеплішає до + 1 градуса.

Наталка Діденко рекомендує ходити дуже маленькими кроками по тротуарах, так як жінка стала свідком миттєвого замерзання крижаного дощу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв Знай.ua, зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю. Про це розповів синоптик Роман Мурмила.

Також Знай.ua писав, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.