Фіналістка шоу" Танці з зірками "Юлія Саніна, якій переможниця Санта Дімопулос віддала свій кубок, поділилася одкровеннями з колишньою дівчиною Віталія Козловського Раміною в її програмі"ходять чутки".

Читайте Знай в Google News!

"Цікава бесіда вийшла з @raminalalala :) Давала інтерв'ю практично відразу після фіналу Танців. Втомлені очі, часом плутана мова, намагаюся бути коректною, залишаючись при цьому чесною. Але інтерв'ю таки сталося) окреме спасибі @egor.kiryanov сам знаєш, за що💋", - написала Саніна.

Відома українська співачка і учасниця "Танців з зірками" зважилася розповісти, що думає про вчинок Санти Дімопулос, яка заявила, що хоче віддати кубок їй.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Для мене цей момент був настільки змащений і неправильний і в якійсь мірі принизливий для мене. Тому що якби вона вважала мене рівноцінною собі суперницею, то вона б так не вчинила, вона б поважала це 2 місце. Знаючи, що відбувалося за лаштунками і як сильно її команда хотіла цієї перемоги, говорити про те, що їй була не потрібна ця перемога – це як мінімум лицемірно. Мені було важливіше визнати своє друге місце і заслужені бали", - стверджує Юлія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, напівгола Саніна з "танців з зірками" розкуто сіла на коліна чужого чоловіка.

Як повідомляв Знай.uа, Саніна пояснила, чому не прийняла кубок від Дімопулос на"Танцях з зірками".

Також Знай.uа писав, що Тіна Кароль і Юлія Саніна змінилися на очах: зірок складно впізнати.