Дмитро Клімашенко, український співак і продюсер, дав відверте інтерв'ю програмі “Зірковий шлях", яке виходить на телеканалі “Україна”. Чоловік розповів про помилки Ані Лорак.

Читайте Знай в Google News!

Клімашенко приятелює з Ані Лорак з дев'яностих, він продюсував з неї пісні. Попри теплі стосунки і приязнь, Клімашенко дозволяє собі засуджувати дії співачки у 2014-2015 роках.

Ані Лорак, instagram.com/anilorak
Ані Лорак, instagram.com/anilorak

Співак стверджує: “Насправді артисти повинні нести відповідальність за те, що вони говорять, що вони роблять. Тому що вони є кумирами мільйонів. Вона могла не виступати на урядових концертах в Росії в той момент, коли у нас гинуть люди. Вона могла виступати, можна сказати, для людей, але ні в якому разі не на професійних заходах”.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Клімашенко також розповів, що він говори про це з Лорак, проте вона заперечувала, що вона завжди співає для людей, а тому не розуміє усіх цих претензій.

Нині Ані Лорак зовсім переїхала до Росії, де придбала нерухомість, гастролює по всій країні і випускає нові пісні та кліпи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ані Лорак занудьгувала за батьківщиною і несподівано заспівала українською: "Як з 2000-х"

Як повідомляв "Знай.ua", ані Лорак виставила на огляд широкі стегна - аж поясок на живіт з'їхав

Знай.ua писав, ані Лорак показала, в чому зустріне Новий Рік 2021, пишний бюст ледь не "втік" з декольте