Популярна українська акторка, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка".

Зараз вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом місяця.

Читайте Знай в Google News!

На офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram з'явився черговий анонс восьмого випуску "Холостячки", який глядачі побачать на каналі СТБ вже цієї п'ятниці, 11 грудня, о 19:00. Варто зазначити, що на цьому тижні відбудеться знайомство Ксенії з батьками учасників.

При цьому зустріч з батьками Олексія Тригубенка, судячи з відео, пройде дуже напружено.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

"На першому місці буде його бізнес, його друзі, а на третьому місці – це ви зі своєю дитиною", - заявив батько учасника Ксенії.

Можна припустити, що такі слова дуже засмутили Холостячку.

"у родині чоловік головний, а жінка... її не видно", - додав батько Олексія Тригубенка.

Ймовірно, після такого "теплого" візиту фаворит Мішиної може скотитися в аусайдери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як фаворит "Холостячки" Мішиної вистрілив у суперників і зробив камінаут.

Як повідомляв портал Знай.uа, найскандальніший учасник "Холостячки" повернувся до колишньої: розважаються вдома на камеру.

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина вже живе з переможцем "Холостячки": в мережі з'явилися докази.