Відома російська акторка, колишня дружина Сергія Безрукова Ірина змусила шанувальників пустити сльозу. Артистка дала відверте інтерв'ю, в якому розкрила деякі подробиці особистого життя.

Читайте Знай в Google News!

Довгий час актриса не з'являлася на публіці, але в підсумку вирішила поділитися з шанувальниками своїми переживаннями.

Попри красу і талант, доля в Ірини Безрукової далеко не проста. Артистка пережила трагічну смерть свого єдиного сина.

Варто нагадати, що син Ірини Безрукової та актора Ігоря Ліванова - Андрій Ліванов, помер в результаті нещасного випадку від гострої серцевої недостатності у 2015 році, хлопцеві було всього 25 років.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У відвертому інтерв'ю актриса зізналася, що, бувши студенткою, завжди хотіла, щоб у неї було двоє дітей: хлопчик і дівчинка. Але життя розпорядилося по-іншому:

"Я була щаслива стати мамою прекрасного хлопчика, юнака, молодого

чоловіка. Мого сина звали Андрій. Він був прекрасним хлопцем. Добрим, чистим, світлим. Він був поруч зі мною упродовж 25 років. І це найщасливіші роки, незважаючи ні на що ...", - зізнається Ірина.

А незабаром після трагедії Ірина Безрукова розлучилася зі своїм чоловіком, актором Сергієм Безруковим. Після розставання артист швидко одружився й завівся двома дітьми. А ось про особисте життя Безрукової майже нічого не відомо.

"Довго був непростий час. Я не розуміла, для чого мені це життя, який у ньому сенс", - зізнається акторка.

Ірина Безрукова зізналась, що під впливом депресії мало не наклала на себе руки. Але її врятував син, вірніше сама думка про те, що б він сказав.

"В один момент я відкрила вікно і просто вийшла на дах і подумала: а що мене власне тримає? Я стояла, часу в мене була безодня, ніхто мене не відвертав. Я уявляла, що як там у фільмах - фігура лежить, потім появляються люди, потім навколо малюють крейдою.. В цей момент я подумула - і що ж буде з цим місцем, яка слава буде у цього місця? Я побачила заголовки, уявила всю цю шумиху і скандал і подумала, що дуже підведу всіх. А потім з'явилась думка, що Андрій цього б не схвалив", - розповіла акторка.

Акторка розповіла, що витягнули її з депресії спогади про сина. Вона згадувала все те, що говорив їй Андрій в останні тижні, коли вони були у В'єтнамі.

А він говорив, що якщо є життя, воно людині дане життя, то не можна його добровільно перервати. Такі люди слабаки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ірина Безрукова написала лист померлому синові Андрію

Як повідомляв портал Знай.ua, Сергій Безруков розсмішив відео з дворічним сином

Також Знай.ua писав, Ірина Безрукова - не лише дуже приваблива жінка, але ще і справжня ікона стилю.