10 грудня 2020 року відбувся офіційний реліз гри Cyberpunk 2077, розробником якої є польська студія CD Projekt RED, відома своїми RPG серії "Відьмак". Новинка викликала ажіотаж серед геймерів і обіцяє захоплюючі пригоди.

А зараз геймери по всьому світу почали своє полювання за "пасхальними яйцями", адже гра наповнена побічними квестами і цікавими областями для вивчення. До того ж, знайти відсилання на іншу гру або фільм завжди приємно, тому при читанні цієї статті потрібно бути акуратним через можливі спойлерів. Про це повідомляє видання PCGamer.

Читайте Знай в Google News!

Перша пасхалка відноситься до GLaDOS (Portal). І знаходиться вона в Епістрофії при побічних завданнях (Coastview). Потрібно заговорити з Деламейн, під'їхавши до кабіни, і ви почуєте знайомий голос і згадка про торт, якого, звичайно ж, немає.

Наступна пасхалка стосується BB (Death Stranding). І знайти її можна в частині квестової лінії. Коли ви будете пробиратися в певну лабораторію, вам слід перевірити одну з задніх кімнат.

GLaDOS (Portal)/BB (Death Stranding)
GLaDOS (Portal)/BB (Death Stranding)

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Batty's Hotel від Blade Runner можна виявити при виконанні головного квесту (M'ap Tann Pèlen), де за сюжетом вам слід відвідати цей покинутий готель в Пасіфіці. Він названий на честь біжить по лезу Роя Бетті, а на вивісці навіть зображено тварину орігамі.

The Three Seashells (Demolition Man) розташовується в туалеті, в квартирі Ві. Лише Сильвестр Сталлоне в однойменній грі користувався паперовими повідомленнями про штрафи за лайку і натирання, тоді як інші представники челвоечества користувалися саме трьома черепашками.

Batty's Hotel з Blade Runner / The Three Seashells (Demolition Man)
Batty's Hotel з Blade Runner / The Three Seashells (Demolition Man)

І під кінець поговоримо про вулицю Пондсміт, яка розташовується в Japantown і називається такою на честь Майкла Пондсміта - Творця Всесвіту Cyberpunk.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, довгоочікуваний Cyberpunk 2077 нарешті побачив світ: гра про темне майбутнє з Кіану Рівзом викликала розчарування.

Як повідомляв "Знай.ua", Cyberpunk 2077 офіційно представив фоторежим: вся краса Night City в деталях

Знай.ua писав, OnePlus представила флагманський смартфон в стилі CyberPunk 2077, фото