ФК "Динамо" вийшов в лідери Ліги чемпіонів 2020/21 завдяки вихованцям.

Читайте Знай в Google News!

"Динамо" визнано найкращим клубом Ліги чемпіонів 2020/21 за кількістю вихованців академії, які виходили на поле в турнірі. Про це повідомляє Фк Динамо Київ на своїй сторінці в Instagram.

Всього в заявці ФК "Динамо" на турнір було 20 вихованців, 16 з них виходили на поле.

Друга за цим показником - "Барселона", у неї було 12 заявлених гравців, з яких 10 грали в матчах.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Третє місце поділили "Шахтар" і "Аякс" - в обох команд на поле з'являлися по 9 вихованців. У заявці нідерландців їх було 13, у гірників - 10.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 8 грудня столичний футбольний клуб "Динамо" зміг пробитися в Лігу Європи, обігравши в останньому турі групового етапу Ліги чемпіонів "Ференцварош" з Угорщини.

Як повідомляв портал Знай.ua,матч Шахтар – Інтер в Лізі Чемпіонів пробив гірникам шлях до Ліги Європи

Також Знай.ua писав, 3 грудня, відбувся матч п'ятого туру групового етапу Ліги Європи, в якому луганська "Зоря" зіграла з англійським "Лестер". За підсумками поєдинку українці розгромили англійців – 1:0 на стадіоні "Славутич-Арена" в Запоріжжі.