Українська співачка, солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська звернулась до своїх хейтерів, намагаючись їх напоумити, але отримала нову порцію лайна.

Читайте Знай в Google News!

Популярна українська співачка і солістка жіночого колективу "НеАнгели" Слава Камінська звернулася до своїх недоброзичливців, присвятивши їм окремий пост в Instagram.

Прочитавши всі негативні коментарі під її фотографіями з колишнім чоловіком Едгаром Камінським, Слава вирішила звернутися до хейтерів. Вона іронічно і різко пояснила, що не потрібно лізти в її життя, зазначивши, що "перш ніж колупатися в добривах моєї ділянки - почистьте спочатку свою".

Співачка вирішила пояснити хейтерам, що не існує ідеальних людей. Кожен робить свої помилки, які переростають в індивідуальний досвід.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Це мій шлях і мої висновки, якими я з вами поділилася, раптом кому стане в пригоді. А ні - проходимо повз і не ллємо бруд! І так на вулиці погода мерзенна. І ще багато приводів засмучуватися, крім моїх постів", - написала Камінська.

При цьому своє звернення Камінська проілюструвала незвичною фотографією, пояснивши: "на фото я очима моїх шанувальниць".

Однак, звернення співачки аж ніяк не напоумило хейтері. Вони знову взялись за своє і розкритикували фото Камінської.

о ж тебе так розперло?", "Що з нею сталось?", "Дуся", "Ох і хом'як" - обсипали співачку "компліментами" недоброзичливці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Слава Камінська поділилася архівним фото з колишнім чоловіком

Як повідомляв портал Знай.ua, Слава Камінська видала секрет ідеальних стосунків.

Також Знай.ua писав, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.