Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль в соцмережі Instagram. І регулярно бере участь у різних проектах, в тому числі і в "Танцях з зірками".

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 36-річна виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" порадувала багатомільйонну армію шанувальників новою публікацією. Так, Полякова розмістила свіже відео, в якому анонсувала сьомий випуск своєї рублики "Васадули вагароде" на "ПоляВидение".

У новому випуску зірка з молодшою донькою Алісою збирає яблука, а потім готує смачний французький яблучний пиріг "Тарт Татен". Полякова пообіцяла незабаром показати свій особистий рецепт десерту.

"Поле зору представляє: Васадулі вагароде. Анонс сьомого випуску: французький яблучний пиріг "Тарт Татен" 🥧. Повний випуск дивіться завтра на моєму YouTube-каналі!" - підписала ролик артистка.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ненафарбована Оля Полякова розповіла про свої операції: "Ніс собі відрізала".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова розмістила свіже відео, в якому продемонструвала, як візажисти і стилісти готують її до зйомок шоу на каналі "1+1" "Маскарад".

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова порівняла себе в найкращі часи, минуло 10 років: "Змінилася?"